Site Overlay

Hoşgeldiniz…

Altuğ'un Peynirli Füme Somon Ruloları (Roulade)
Glasaj Şekeri (Süsleme Glazürü)
Gıda boyası ile renklendirilebilen, yenilebilen yapıştırıcı olarak da kullanılan yoğun süsleme şekeri. Katılaştığında sertleşir ve ince uçlu sıkma torbası ile kullanılır. Salmonella riskine karşı pastörize yumurta akı kullanın. Yumurta akı tozu da kullanılabilir ancak nihai ürünün parlaklığı ve dokusu normal yumurta gibi olmuyor.
Altuğ'un Karamel Mozaik Pastası
Baget Ekmeği ve Başak Ekmek (ön mayalı hamur ile) Baguette - Pain d'epi
Kremalı ve Peynirli Domates Çorbası
Kremalı Domates Çorbası
Karides seviçe
Seviçe (Ceviche)
Seviçe (Ceviche , cebiche, sebiche veya seviche), turunçgil suyu ile ısısız pişirilen ve baharatlarla marine edilen balık veya kabuklu deniz hayvanlarından oluşan bir yemektir.
Makaron (Fransız Mereng tarzı) (Macaron)
Barbekü Baharatı
Barbekü Baharatı
Barbekü Baharatı (Barbeque Rub, BBQ Rub), yemek pişirilmeden önce çiğ yiyeceğin üzerine ovularak sürülmesi amacıyla yapılmış çeşitli baharatların karışımıdır.
Çiğ Köfte
Evde Tandır
Kuzu etinin uzun sürede pişirilmesi
Vişne Kulis ile Pana Kota
Pana Kota (Panna Cotta)
Pana Kota, sütlü tatlı kategorisine giren, kremalı ile yapılan hafif bir İtalyan tatlısıdır. Panna Cotta İtalyanca pişmiş krema demektir.
Cafe De Paris Sos
Cafe De Paris Sos
Birçok baharat tereyağının içine yedirilmiş. Katı halde saklanan bir sos
Moğol Köfte
Pandispanya
Pandispanya
Yüksek Proteinli Tavuk Salatası
Haşlanmış Tavuk, Yoğurt, Soğan, Sarımsak, Elma ve Üzüm karışımlı salata. 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği ile servis edilir
Biberiye ve Peynirli Kiş
Biberiye ve Peynirli Kiş
Tereyağlı kırılgan tart hamuru içine taze biberiye, taze kekik, 3 çeşit peynir ve karamelize soğan ile servis edilen enfes kiş.
Suşi
Suşi
Japonya'dan Amerika'ya oradan dünyaya yayılan tatlı pirinç içine sarılı değişik içerikler
Krep (Crêpe)
Dolgulu bir krep ruloya hayır demek zordur. Pratik, ekonomik olup da lüks duyulan yiyecektir. Tatlı veya Tuzlu olarak krep böyle bir lezzettir.
Şu Hamuru - Pataşu
Tatlı olarak, Profiterol, Eclaire (ekler) gibi tatlıların; tuzlu olarak Gougeres gibi ikramların temel hamuru. Temel tarif ne tuz ne de şeker baskındır. İçi boş bir kabuk olarak doldurulmaya hazır olarak çıkar. Temel sırrı hamurun sıcak hazırlanması ve pişerken fırının kapağının açılmamasıdır.
Pirinç Pilavı
Pirinç Pilavı
Pirinç ile yapılan tercihen tavuk suyu çektirilen enfes lezzet.